Industri nyheder

Nøglefaktorer, der påvirker arbejdet med GPS-tracker i realtid

2021-06-30

Nøglefaktorer, der påvirker arbejdet medGPS tracker i realtid:1. Det amerikanske forsvarsministerium SA satellitsignalinterferens. (Satellitsignaler styres af USA, og signaltjenester kan lejlighedsvis blive afbrudt)
2. Vejrfaktorer. Såsom: solpletter, dårligt vejr (reducerer signalstyrken, men påvirker ikke positioneringen)
3. Elektrisk elektromagnetisk interferens; under beskyttelsesrum (i bygninger, dale, kløfter, tunneller)
4. Varmeisoleringsfilm, varmeisoleringspapir og metalkomponentafskærmning på bilforruden. (Reducer signalstyrken, men påvirker ikke positioneringen)
5. Tidsvisningen er ikke normal  Datoen og klokkeslættet på GPS'en bruges specielt til at vise satellittiden. GPS'en viser kun satellitsignalet, når den modtager satellitsignalet. Det er unormalt, når der ikke er noget signal. Det er ikke et almindeligt brugt elektronisk ur og kan ikke justeres og kan ikke gemmes.
GPS-positioneringsprincip  Satellitpositioneringssystemet har i alt 24 kunstige satellitter fordelt i 6 arbejdsbaner, og hver bane er i en vinkel på 120 grader, så GPS-brugere kan modtage satellitsignaler til positionering til enhver tid og sted. Og det er ikke påvirket af vejret (under påvirkning af terræn eller bygningsskygge, det vil sige, at det er svært at modtage satellitsignaler indendørs eller på busser).GPS tracker i realtider dit gode valg.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept