Virksomhedsnyheder

GPS Tracking Teltonika-fejring

2020-09-12

Vi bliver ved med at fejre milepælen med 1 million FMB920-enheder implementeret med #testimonial af Mr. Andris Dzudzilo, Co-CEO hos Mapon. Lad os tage et kig på, hvad vores naboer fra Letland siger om vores langsigtede partnerskab og vores bestseller FMB920:

 

“Teltonika Telematics har været vores hardwarepartner i mange år, hvor FMB920 er blandt de mest udbredte #sporingsenheder til at udstyre vores kunders køretøjer. Vi anser det for at give den bedste værdi for pengene, da vi ikke kun har enheder, der er nemme at bruge, men også en pålidelig Europa-baseret kundeservice. Det er meget vigtigt for Mapon som virksomhed, da de fleste af vores kunder, partnere og forretningsaktiviteter er baseret i denne region, og ved at have en hardwarepartner, der opererer i samme region, kan vi derfor levere lige så hurtig, højkvalitetssupport til vores kunder. Hidtil har FMB920 været et stort aktiv til at udstyre mange af vores kunders lette køretøjsflåder på verdensplan, og vi er sikre på, at vi vil bevare markedslederpositionen i mange år fremover."

 

15.000 – det er antallet af køretøjer med #FMB920-enheder sporet på Mapon-platformen. Tilsammen har de rejst mere end 486 millioner kilometer – 3 gange afstanden til Solen eller endda 8 gange til Mars. Følg os – rejs dybt ud i rummet med Teltonika og Mapon!

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept